Om Råvaren

Alle vores produkter er økologiske og baseret på bæredygtige hampplanter høstet på en Hollandsk gård. Gården er ejet af et ældre ægtepar, som har over 25 års erfaring med dyrkning af cannabis. Vores planter består af udvalgte EU-certificerede plantesorter med et højt og bredt næringsindhold. 

Vores produkter er med andre ord af højeste kvalitet, og produktionen udføres med kærlighed – fra planternes frø til og med indpakningen. 

Fremstilling

Rå Cannabis – ikke et ekstrakt

Cannabisjuicen er fremstillet af friske, nyhøstede planter der slowjuices, lynfryses og derefter frysetørres til pulver. Frysetørring er en teknologi som NASA bruger til astronauternes måltider i rummet, da den fordamper væsken i juicen og på naturlig vis bibeholder alle de gode vitaminer, mineraler, proteiner og fedtsyrer. 

Vores cannabis juice pulver er med andre ord “levende” og 100% rå, og den har flere fordele for dig og din hud, end de fleste produkter på markedet. Vi er enormt stolte af at være de første i verden, der tilbyder denne super-sunde rå cannabis juice pulver i kosttilskud og hudpleje, og vi glæder os til at dele alle de magiske egenskaber, cannabisplanten besidder!

Næringsstoffer & optagelse

Det er ikke hvad du indtager, men hvad du optager

Det brede spektrum af både cannabinoider, vitaminer, mineraler, terpener og mikronæringsstoffer, som er bibeholdt i vores rå cannabis juice pulver, beriger os med perfekt og hurtig virkning. Dette skyldes synergien og samspillet af de varierede næringsstoffer og mellem pulveret og din krop. 

Næringsstofferne er essentielle hver især, men i samarbejde med hinanden effektiviserer de optagelse og virkning, så produktet virker langt mere kompatibelt med kroppen. Derfor kan vi garantere, at du kan optage vores produkter og mærke en forskel – for nogen endda lige efter optagelsen.

Mikronæringsstoffer er særligt vigtige i vores tid, da størstedelen af vores kost mangler dem. Det fører til ubalancer i form af inflammation, betændelser og kroniske tilstande. Det kan også føre til en nedsat evne til at optage næringsstoffer fra kosten.  

Rå Cannabis juice i din kost:

Rå cannabis juice er en af de næringsrigeste planter på planeten. Ifølge amerikansk læge, professor og cannabis ekspert, Dr. William Courtney, er rå cannabis en essentiel fødevare der får over 210 cellefunktioner til at fungere mere effektivt.

De sundhedsmæssige fordele er at finde i plantens varierede næringsstoffer, som giver en synergistisk virkning, der genopretter og regenerer celler og funktioner i både krop og hjerne.

Hvad er CBD-a: Rå cannabis indeholder CBD-a, Cannabiolsyre, som er en kraftig og kompleks antioxidant der kun forekommer i den rå cannabisplante. Opvarmes eller tørres planten, omdannes CBD-a til CBD. Det sker for eksempel under udvinding af planten til fremstilling af CBD olier, eller ved tørring af planten til te. Det er ikke lige så nemt at bibeholde CBD-a idet planten ikke må tørres eller på anden vis forarbejdes, men det har vi fundet en løsning på. Ved at bruge samme teknologi som NASA, har vi frysetørret den koldpressede juice til pulver. På denne måde er væsken fjernet mens alle næringsstoffer er bibeholdt i sin oprindelige form. Produktet er klart til at blive blandet op i et glas vand eller juice, for at blive til frisk juice igen. Takket være frysetørring teknologien er der ikke behov for at tilsætte konserveringsmidler eller andet unødvendigt. Du får 100% rent økologisk cannabis juice pulver – intet andet.

CBD-a har utallige, fantastiske egenskaber. Studier viser, at CBD-a hæmmer pro-inflammatoriske forbindelser der er med til aktivt at reducere inflammation i hele kroppen. Et studie foretaget i Frankrig i 2012 viser, at CBD-a potentielt kan nedregulere COX-Z enzymet der kan undertrykke genet involveret i metastaser af kræftceller og forhindre spredningen af kræftceller til andre dele. Et nyere studie, fra 2014 indikerer desuden, at CBD-a kan være med til at hæmme kræftceller i forbindelse med brystkræft, samt forhindre metastaser, dvs. spredningen, af disse https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25242400/.

Der er også foretaget studier med utrolige resultater på CBD-a og betændelser*, kvalme og opkastning, samt epilepsi.

*Robert B. Zurier, “Prospects for Cannabinoids as Anti-Inflammatory Agents,” Journal of Cellular Biochemistry 88, no. 3 (2003): 462–66

Elektrolytter:Elektrolytter er salte som helt naturligt findes i kroppen og dens mange væsker. De elektrolytter, som findes i kroppen, er primært calcium, kalium, klorid, magnesium og natrium. Elektrolytterne har en ualmindelig vigtig rolle i kroppen, hvor de bidrager til væskeoptaget og hele væskebalancen. Derudover spiller elektrolytterne en rolle i hjerte- og muskelfunktioner. Din krops pH-balance justeres også af elektrolytterne, hvilket er vigtigt, da en normal pH-balance sørger for at organer og kredsløb fungerer optimalt.

Cannabis pulveret indeholder både calcium og kalium, og øger dermed kapslernes evne til blandet andet at regulere pH-balancen og væskebalancen.

Silica:

Rå cannabis er særligt rig på Silica. Silica er et vigtigt spormineral, der giver styrke og fleksibilitet til din krops bindevæv – brusk, sener, hud, knogle, tænder, hår og blodkar. Silica er vigtigt i dannelsen af ​​kollagen, det mest rigelige protein, der findes i din krop.

Vitaminer:

Cannabis juice indeholder naturligt vitamin B3, vitamin B6 og vitamin E, der beskytter cellerne mod oxidativ stress

Mineraler:

Cannabis juice indeholder naturligt zink, kalium, kalcium og jern

Omega fedtsyrer:

Cannabis juice er presset af både blade og frø, og indeholder derfor naturligt omega 3- og 6 fedtsyrer, der ifølge Verdenssundhedsorganisation har den optimale ratio af omega 3 og 6 syrer

Om Cannabis:

Cannabis er en plante der gennem årtusinder har været kendt for sine medicinske egenskaber og bidrag til mennesker- og dyrs helbred. Traditionelt set, har hampplanten i stor grad været brugt til at fremstille sejl til bådene, tovværk, tekstiler, tæpper, papir og andre materialer til industribrug. I dag dukker flere og flere bæredygtige produkter frem på det globale marked, blandt andet 100% hamp tøj, hampplastik samt hele huse, der bliver bygget af hamp i Holland. Der er enormt potentiale i brugen af planten, som tilbyder et miljørigtigt alternativ til kemikalier, bioenergi, samt mange flere produkter.

Cannabis planten stammer fra det Østlige Asien og er opdelt i forskellige plantegrupper: Cannabis Sativa, Cannabis Indica (ofte kendt som marijuana) og Cannabis Ruderalis. Der er forskellige plantesorter, der varierer i deres indholdsstoffer og egenskaber. Cannabis L. Sativa er den mest almindelige sort. Den findes i varianter der indeholder så lidt som under 0,02% af det euforiserende stof, THC (Tetrahydrocannabinol). Cannabis Indica og Ruderalis er sorter med et højere niveau af THC og anvendes derfor primært rekreativt og til dyrkning af hash.

Hamp: Betegnelsen hamp anvendes ofte til brug af planten som fødevare og ofte af sorter der defineres som godkendte “industrihamp” sorter. 

Hamp er en hårdfør plante der kan vokse sig op til 4 meter højt i løbet af 3 måneder. Den vokser hurtigere end ukrudt og er endda med til at rense jorden, samt optage CO2 fra atmosfæren. Hamp er nem at dyrke, men krævende efter høst, da der hurtigt kan forekomme svamp i planten. Der anvendes særlige anlæg og procedurer for at sikre, at slutproduktet er egnet til indtagelse. 

  • Hampplantens frø er meget næringsrige. De indeholder 30 % proteiner og alle ni essentielle aminosyrer. Denne aminosyresammensætning er sammenlignelig med den i æg og soja.
  • Hampefrø indeholder 40% fedt – og ca. 80% heraf er flerumættede fedtsyrer, herunder omega 6 og omega 3-fedtsyrer i den ideelle ratio: 3:1
  • Omega 3 fedtsyrer er kendt for at have en antiinflammatorisk og en kræfthæmmende effekt. 
  • Hamp som fødevare er også rig på kostfibre, magnesium, jern, vitaminerne B1, B2 og E og har et højt indhold af D-vitamin (24mg pr 100g)

Kronisk inflammation hænger ofte sammen med et for højt omega 6 indhold i forhold til omega 3. Denne ubalance fremmer en svag kronisk inflammation. Det vil da være en fordel at skære ned på omega 6 holdige fødevarer og implementere hampfrø i kosten, da de indeholder den oplagte ratio af omega 6 til omega 3. På denne måde vil man kunne opnå en afbalancering af inflammation i kroppen. Hampefrø indeholder en stor mængde af den positive omega 6-fedtsyre, GLA, som også har en stærk anti-inflammatorisk virkning.