Om Råvaren

Alle vores produkter er økologiske og baseret på bæredygtige hampplanter høstet på en Hollandsk gård. Gården er ejet af et ældre ægtepar, som har over 25 års erfaring med dyrkning af cannabis. Vores planter består af udvalgte EU-certificerede plantesorter med et højt og bredt næringsindhold. 

Vores produkter er med andre ord af højeste kvalitet, og produktionen udføres med kærlighed – fra planternes frø til og med indpakningen. 

 

Fremstilling

(Video klip af høst + rensning af planter + slowjuicing)

Rå Cannabis – ikke et ekstrakt

Cannabisjuicen er fremstillet af friske, nyhøstede planter der slowjuices, lynfryses og derefter frysetørres til pulver. Frysetørring er en teknologi som NASA bruger til astronauternes måltider i rummet, da den fordamper væsken i juicen og på naturlig vis bibeholder alle de gode vitaminer, mineraler, proteiner og fedtsyrer. 

Vores cannabis juice pulver er med andre ord “levende” og 100% rå, og den har flere fordele for dig og din hud, end de fleste produkter på markedet. Vi er enormt stolte af at være de første i verden, der tilbyder denne super-sunde rå cannabis juice pulver i kosttilskud og hudpleje, og vi glæder os til at dele alle de magiske egenskaber, cannabisplanten besidder!

 

Næringsstoffer & optagelse

Det er ikke hvad du indtager, men hvad du optager

Det brede spektrum af både cannabinoider, vitaminer, mineraler, terpener og mikronæringsstoffer, som er bibeholdt i vores rå cannabis juice pulver, beriger os med perfekt og hurtig virkning. Dette skyldes synergien og samspillet af de varierede næringsstoffer og mellem pulveret og din krop. 

Næringsstofferne er essentielle hver især, men i samarbejde med hinanden effektiviserer de optagelse og virkning, så produktet virker langt mere kompatibelt med kroppen. Derfor kan vi garantere, at du kan optage vores produkter og mærke en forskel – for nogen endda lige efter optagelsen.

Mikronæringsstoffer er særligt vigtige i vores tid, da størstedelen af vores kost mangler dem. Det fører til ubalancer i form af inflammation, betændelser og kroniske tilstande. Det kan også føre til en nedsat evne til at optage næringsstoffer fra kosten.  

 

CBD-A: 

Vitaminer: 

Mineraler: 

Terpener: 

 

Forskning og resultater: CBD-A

Kvalme & Opkast: 

Brystkræft:

Epilepsi:

Psoriasis: