Hamp Face Cream 50 ml

Den eksklusive, veganske og danskproducerede Hamp Face Cream fra SanaNordic® udmærker sig ved at lindre irritationer og rødme, forsinke nedbrydningen af hudens celler, samt fremme syntesen af kollagen og bevare fugten i huden. 

Raw Hamp Juice: 2000 mg

Hamp Olie: 1000 mg

Indhold: 50 ml

DKK297,00

Fri fragt ved køb over 500 kr

Afsendes inden for 24 timer

14 dages returret

Hamp Face Cream – Supreme Being – 50 ml

Luksuriøs pleje med multifunktionelle og bioaktive ingredienser, herunder Hamp juice, Hamp olie, Rav ekstrakt, Grøn Kaviar ekstrakt, og Sheasmør

Face Cream er skabt og produceret i Danmark med økologiske råvarer i absolut højeste kvalitet. Cremen er rig på aktive indholdsstoffer og indeholder 2000 mg frisk hamp juice pulver og hele 1000 mg Hamp olie sammen med vitaminrige Grøn Kaviar som stammer fra en alge, og næringsrige Rav ekstrakt med potent, genopbyggende virkning for skadet og tør hud.

Antiaging og fugtgivende

Cremen har en kraftig anti-aging effekt takket være de potente antioxidanter i hamp juicen og i grøn kaviar. Den fremmer syntesen af kollagen i huden som er med til at holde den spændstig. Hamp juice renser og balancerer huden i dybden mens hamp olie med sit høje indhold af Vitamin E giver et beskyttende lag.

Hamp juicen er med til at øge optagelsen i huden af de øvrige ingrediensers vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer, så cremen har en hurtig og effektiv virkning på enhver hudtype og selv den mest ødelagte hud.

Hamp Face Cream tilfører maksimal fugt til huden og beskytter hudens yderste lag for blåt lys fra skærme samt forurening og kemisk påvirkning fra miljøet. Cremen er fantastisk til at mindske rødme og irriteret hud. Den efterlader en blød og jævn hud der er gennemfugtet og beskyttet hele dagen og natten.

De aktive ingredienser i SanaNordic Hamp Face Cream:

Rav: De potente egenskaber fra rav er mest aktive på hudens overflade hvor de nedbryder døde hudceller og stimulerer dannelsen af nye. Åbner porerne og øger optagelsen af aktive ingredienser til cellerne

Frisk hamp juice: Trænger ind i hudens dybere lag og tilfører stærke antioxidanter der fornyer cellerne, balancerer og virker naturligt anti-aging

Grøn Kaviar: En alge der er rig på fugtgivende antioxidanter. Eliminerer frie radikaler og giver en blød, jævn hud

Hamp olie: Indeholder vitamin E og essentielle fedtsyrer der beskytter hudbarrieren og efterlader huden med en strålende glød

Hamp til huden

Vores hud indeholder tusindvis af hamp-lignende receptorer. Ved at pleje den med phytocannabinoider fra hamp planten, stimuleres tusindvis af kroppens egne receptorer, der regulerer langt de fleste af hudens funktioner. Cannabinoider er op til 50 gange kraftigere antioxidanter end vitamin C.

Velegnet som dag- og natcreme. Påføres efter rensning af ansigtet morgen og aften. Rens din hud med SanaNordic’s bioaktive Hamp Face Wash for en glattere og mere ensartet hud.

Hamp Face Cream er egnet til de fleste hudtyper herunder tør, moden, fedtet og kombineret hud takket være hampens balancerende egenskaber.

Den friske hamp juice er fantastisk for huden uanset alder og hudtype. Læs om virkningen af juicen i artiklen af Sund Forskning.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hamp Face Cream 50 ml”